8 december 2021

Een avondje borrelen

2 min read

De regels versoepelen en we kunnen steeds een beetje meer. Tja kunnen, we mogen steeds een beetje meer. Maar we moeten nog steeds goed oppassen natuurlijk. We kunnen in de kroegen weer gaan borrelen met bekende. Maar wil je niet maar met zijn tweetjes zijn maar toch met iets meer. Dan kan je thuis ook een heerlijke borrel avond organiseren natuurlijk. En wij geven jou een paar tips hoe je dat goed kan doen.

 

Heerlijke en verfrissende dranken

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om voor ieder wat lekker drinken in huis te halen. Ben je met vrienden echte wijn liefhebbers dan is het altijd goed om wijn in huis te halen. Wil je liever niet naar de winkel of een slijterij om flessen wijn te halen? Dan kan jij er ook wijn laten bezorgen gewoon bij jouw thuis. Ideaal is dat toch? Dan hoef je niet in een winkel vragen te stellen over een goeie wijn. Online kan jij gemakkelijk jouw research doen en dan gemakkelijk thuis laten bezorgen. Het enige wat jij moet halen zijn lekkere versnaperingen. En dan komen we gelijk uit bij onze volgende tip!

 

Lekkere versnapperingen

Een avond borrelen is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes voor bij de dranken. Denk hierbij aan heerlijke kazen die goed bij de wijn smaken. Lekkere gebrande noten die je daarbij kan op snoepen. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor wat toastjes met smeersels, want die doen het eigenlijk altijd wel goed. Of wanneer je niet te moeilijk wilt doen dan is chips natuurlijk ook altijd goed. Het gaat meer om de gezelligheid natuurlijk. En die komt er wel met een paar goede vrienden.

 

Goed gezelschap

Om het geheel helemaal af te maken, hoef je alleen nog maar een par vrienden uit te nodigen. Let er wel op dat je er rekening mee houdt dat je alsnog voldoende afstand kan houden. Want we willen allemaal gezond blijven natuurlijk. Als je buiten zit dan is het natuurlijk altijd beter. En dan mag het weer bij het schrijven hiervan niet super zijn, toch komen er genoeg mooie zomerse avonden aan waarbij we uren buiten kunnen blijven zitten en buiten kunnen genieten.

 

Het zijn misschien erg simpele en makkelijke tips. Maar meer heb je uiteraard ook niet nodig wanneer je een avond gezellig gaat bijkletsen met vrienden en lekker gaat borrelen. Een goed glas wijn, iets lekkers om bij te eten en goed gezelschap. Het recept voor een leuke avond.