8 december 2021

Het ideale kerstpakket voldoet aan deze eisen

2 min read

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe je het ideale kerstpakket moet vinden voor jouw personeel? Dan ben je niet de enige en aan het einde van elk jaar zorgt deze keuze toch regelmatig weer voor stress. Het enige wat je ziet is de veelzijdigheid van je personeel en het probleem is dus automatisch hoe je iedereen met één geschenk blij kunt maken. Met zoveel verschillende persoonlijkheden, interesses en personages lijkt dat nagenoeg onmogelijk. Daarom hebben we hier de belangrijkste eisen samengevat waaraan het ideale kerstpakket voldoet.

Het ideale kerstpakket is betaalbaar

Helaas is het zo dat het budget dat je krijgt voor je kerstpakket elk jaar weer kleiner wordt. En het personeel verwacht elk jaar meer, groter en beter. Wij raden iedereen daarom aan om zijn kerstpakketten online te kopen, bij een betrouwbare en veilige webwinkel. Online zijn de prijzen lager, maar is de kwaliteit hetzelfde. Webwinkels hebben minder uitgaven, waardoor ze streng kunnen concurreren en de prijzen laag kunnen houden. Daar profiteer jij van want bij een webwinkel zijn de pakketten groter en goedkoper.

Iedereen is er blij mee

Het grote probleem is dat je een pakket moet vinden waar iedereen blij mee is. En ook al kan elke medewerker een flesje wijn goed gebruiken, dat getuigt niet van veel originaliteit. Het ideale kerstpakket refereert dan ook naar punten die iedereen gemeen heeft, zoals het bedrijf, de geleverde prestaties en wat jullie doen elke dag. Hier vind je enkele voorbeelden van hoe je dat kunt verwerken in je eindejaarsgeschenk.

  • Kies voor een pakket in je huiskleur en met het logo van je bedrijf op de verpakking gedrukt. Dat is vertrouwd, herkenbaar en uniek voor jouw medewerkers.
  • Neem een product dat wat te maken heeft met wat jullie doen. Kaarten voor een schaatswedstrijd, bijvoorbeeld, als jullie in een sportzaak werken.
  • Verwijs met je pakket naar een belangrijke prestatie die geleverd is het afgelopen jaar. Stond duurzaamheid centraal en draagt iedereen daaraan bij, dan snappen ze heel goed waarnaar je verwijst met een ecologisch of biologisch pakket.

Het pakket is uniek

Niemand zit te wachten op een kerstpakket dat inspiratie mist. En niemand wil een pakket ontvangen dat de buurman daarna ook krijgt bij zijn bedrijf. Het is de bedoeling dat het pakket uniek is en dat je laat zien dat je daar tijd en moeite in hebt gestoken. Door aandacht te besteden aan de bovenstaande punten, kom je dan al een heel eind, maar je kunt meer. Bestel je je kerstpakketten bij een webshop, dan krijg je vaak ook de optie om zelf de kerstpakketten samenstellen. Je stelt dan zelf het ideale pakket samen, met een deskundige van de winkel. Op die manier maak je een uniek pakket, waar je duidelijk zelf over hebt nagedacht en waar je energie in hebt gestoken. Deze optie is vaak alleen beschikbaar voor als je een grote bestelling wilt plaatsen, van 100 of meer pakketten bijvoorbeeld. Maar kom je in aanmerking, dat is dat dé manier om het ideale kerstpakket te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *