8 december 2021

Nieuw online platform helpt lokale horeca

2 min read

Macro shot of fennel seeds in small scooping spoon

De lokale horeca ondernemers hebben het de afgelopen tijd zwaar voor hun kiezen gekregen. De reden ken je ongetwijfeld. Corona. Door het eerst verplicht moeten sluiten en later onder strenge restricties weer open te mogen waren het zeer zware tijden voor de kleine ondernemers. Vaak moest zelfs personeel worden ontslagen om het hoofd boven water te kunnen houden. Veel lokale horeca vond de weg naar online verkopen en creëerden een webshop om hun klanten tot dienst te kunnen blijven zijn. Ikbestelhorecalokaal.nl is een nieuw platform dat zowel voor de lokale ondernemers als voor hun klanten zeer vernieuwend en rendabel is. Door de website ikbestelhorecalokaal.nl te bezoeken kunnen klanten door hun adres in te typen snel een overzicht krijgen van alle horeca in de regio die is aangesloten. Ook de webshops van wellicht nog minder bekende horeca komen zo ruimschoots aan bod om hun diensten aan te bieden. Klanten krijgen een enorm scala aan heerlijke maaltijden waaruit ze kunnen kiezen. Betalen kan direct online via de webshop van de lokale horeca ondernemer. Bovendien kan worden gekozen of de maaltijd wordt opgehaald of moet worden thuisbezorgd.

Adverteren tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Ikbestelhorecalokaal.nl biedt de lokale ondernemers de mogelijkheid om zich aan te sluiten en zo tegen zeer aantrekkelijke prijzen te adverteren met als doel hun online klantenbestand flink uit te breiden. Er wordt niet gewerkt met af te dragen commissies over de bestellingen en alle betalingen verlopen direct via de lokale horeca. Deelnemers zitten niet vast aan contracten en kunnen dus ten volle profiteren van alle voordelen. Wel zijn zij zelf verantwoordelijk voor eventuele klachten van klanten. Daarin biedt ikbestelhorecalokaal.nl geen ondersteuning. Den Haag en omliggende gemeenten zijn de eersten die kunnen gaan profiteren. Uiteraard wordt er hard gewerkt om de diensten zo snel mogelijk over het hele land aan te bieden. Daarnaast wordt een app ontwikkeld zodat klanten altijd en overal eenvoudig toegang kunnen vinden tot het platform. 

Enorm scala aan heerlijke maaltijden

Door alle lokale horeca ondernemers op deze manier te koppelen krijgen klanten de keuze uit een enorm scala aan overheerlijke maaltijden. Van Chinese rijsttafel tot Spaanse tapas en van een heerlijke vismaaltijd tot misschien een eenvoudige friet met biefstuk. Welk soort maaltijd ze ook besluiten te kiezen, er wordt altijd een lokale horeca ondernemer gesteund. Het feit dat alle aangesloten horecagelegenheden de kans krijgen zich optimaal te profileren kan de klant de beste keuze maken. Afrekenen van de bestelling gebeurd direct via de lokale horeca in plaats van via het platform. Ook is het mogelijk te kiezen voor het zelf afhalen of het thuis laten bezorgen van de maaltijd. Het enige wat je als klant hoeft te doen is het intypen van een adres. Hierna verschijnt een uitgebreid overzicht van alle deelnemende lokale horeca ondernemers die zijn aangesloten bij ikbestelhorecalokaal.nl. Op deze manier snijdt het mes dus altijd aan twee kanten. Wil jij ook aansluiten als lokale ondernemer breng dan snel een bezoek aan het platform en profiteer direct mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *