8 december 2021

Vaderdag: liefde gaat door de maag

2 min read

Het is juni en dat betekent dat we onze vaders weer massaal gaan verrassen en in het zonnetje zetten! Vaderdag valt dit jaar op zondag 21 juni. Je hebt dus nog wat tijd om een goed cadeau te verzinnen en te kopen. We snappen dat jij hier wellicht wat hulp bij nodig hebt, dus daarom delen we graag onze foodie vaderdag cadeautips met jou!

Zeg het met food!

Wie kent het gezegde ‘liefde gaat door de maag’ nou niet? Iedereen weet dat elke vader dolgelukkig wordt van een eetbaar cadeau. Weet jij niet wat je aan je vader kunt geven om je dankbaarheid en liefde te tonen? Kies voor iets lekkers waar je vader zeker van zal genieten. Eten is namelijk altijd een goed idee.

De klassieker: chocolade

Het klassieke cadeau voor vaderdag is natuurlijk chocolade. Vaderdag chocolade is dan ook volop verkrijgbaar in alle denkbare winkels maar ook online. Een chocolade cadeau voor je vader kun je zo simpel of uitgebreid maken als jij zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere chocoladereep met een kaartje en persoonlijke boodschap. Of pak groots uit met een compleet chocolade pakket! Kun je momenteel je vader niet bezoeken? Geen zorgen. Chocolade bezorgen is namelijk ook erg makkelijk. Je bestelt je cadeau gewoon online en laat het ruim op tijd voor vaderdag afleveren bij jouw vader thuis!

De borrelhap

De meeste vaders lusten wel een lekker koud biertje of ander (alcoholisch) drankje. En daar hoort natuurlijk ook een lekkere borrelhap bij. Ideaal dus om cadeau te geven op vaderdag! Ga zelf naar de supermarkt of een delicatessenzaak om de hoek en stel een leuk en lekker pakket samen. Uiteraard kun je ook je vaders favoriete speciaalbier toevoegen aan je selectie. Geen tijd of kom je er zelf niet uit? Online zijn ook genoeg webshop te vinden die heerlijke borrel cadeaupakketten voor je kunnen verzorgen en bij je vader kunnen afleveren.

Alles voor de BBQ

De zomer komt er weer aan en dat sta voor foodies natuurlijk gelijk aan BBQ’en. Is jouw vader een echte grillmaster? Geef hem dan wat lekkers voor op de barbecue cadeau. Koop bij de slager een goed stuk vlees of bestel online een compleet BBQ cadeaupakket. Gegarandeerd een succes! 

Heeft je vader nog geen eigen BBQ? Koop dan, bijvoorbeeld samen met je broers en/of zussen, een BBQ en geef deze cadeau tijdens vaderdag. Zo zorg je niet alleen dat je vader een nieuwe hobby heeft, maar heb je ook weer voldoende cadeau inspiratie voor elke volgende vaderdag!