8 december 2021

Vers is gezond

2 min read
Verse dadels

Iedereen heeft wel eens trek in een lekker zoet tussendoortje, helaas bevatten heel veel producten die lekker zijn ook veel stoffen en suikers die niet goed voor je lichaam zijn. Verse dadels zijn een heerlijk en gezond tussendoortje, zoet van smaak en ze zitten boordevol met goede vitamines en mineralen. Omdat ze ook zijn voorzien van vezels, raak je wel vol in tegenstelling tot veel andere tussendoortjes. Je snoept dus minder lang, en wat je snoept is nog gezond ook. Ijzer, zink, magnesium en kalk zijn een aantal mineralen in dadels.

Verse dadels

Perfecte bodem om te groeien

De verse dadels van Dalia Sukkary hebben ook nog andere unieke eigenschappen, dit is te danken aan de voedingsbodem waar de dadels groeien. Koper en mangaan zijn twee stoffen, die hierdoor in de dadels aanwezig zijn. Deze stoffen zitten niet in iedere soort dadel, niet voor niets zijn de dadels ook uitstekend geschikt om heerlijke gerechten mee te maken. Met een dadel heb je veel mogelijkheden om niet alleen lekkere, maar ook gezonde gerechten te kunnen maken. In de webshop van yogiyousef.nl vind je deze heerlijke en gezonde dadels om te eten, en om de lekkerste gerechten mee te kunnen maken.

Kies de dadel naar keus in de webshop

Net als veel andere producten heb je verse dadels ook in verschillende soorten, om te beginnen zijn de dadels bij yogiyousef.nl 100% natuurlijk. Geen andere stoffen die toegevoegd zijn, je proeft direct bij een dadel dat je met de natuurlijke smaak te maken hebt. Omdat er geen suikers aan toegevoegd zijn, zijn ze ook perfect om als tussendoortje te nemen. Ben je een liefhebber van extra zachte dadels of dadels zonder pit, dan kun je deze ook bestellen in de webshop. Wil je een echte snack, dan kun je niet om de dadel heen die omhuld is met chocolade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *